Víno Martinek
Bílá vína
- Müller Thurgau (suché) – 160 Kč
- Sauvignon (suché) – 170 Kč
- Pálava (suché) – 200 Kč
- Hibernal (polosuché) – 190 Kč
- Tramín (polosuché) – 170 Kč
- Ryzlink vlašský (polosuché) – 170 Kč
- Veltlínské zelené (polosuché) – 190 Kč
- Chardonnay (polosladké) – 190 Kč
- Rulandské šedé (suché) – 180 Kč
- Ryzlink rýnský (polosuché) – 180 Kč
Víno Martinek
Červená vína
- Cabernet Moravia (suché) – 190Kč
- Frankovka (suché) – 200 Kč
Víno Martinek
Růžová vína
- Cabernet Moravia a Frankovka CUVÉ (polosladké) – 150 Kč
- Frizzante (polosladké) – 180 Kč
- Cabernet Moravia a Frankovka CUVÉ (suché) – 150 Kč
Víno Martinek
Naše základní hodnoty při výrobě vína

KVALITNÍ HROZNY
Platí, že kvalitní hrozny jsou základem pro naše víno. Hrozny musejí být vyzrálé a nesmí být napadeny chorobami. Pro sběr hroznů je důležitá nejenom jejich cukernatost, ale i fyzický stav. Volíme ruční sklizeň, z hlediska kvality je nejlepší.

ARCHIVACE
Aby víno v lahvi mohlo vyzrávat do krásy, potřebuje správné podmínky, které dodržujeme. A nejen to. Víno musí mít pro zrání potenciál. K archivaci volíme pouze naše elegantní červená vína.

ZRÁNÍ NA LAHVI
Víno je biologicky činné i po naláhvování, přestože bylo zbaveno mikroorganismů. K optimálnímu zrání našeho vína v láhvi je důležitá stabilní teplota a přiměřená relativní vzdušná vlhkost, klid prostředí bez otřesů. Vína skladujeme v čistém prostředí.

HYGIENA
Je pro nás naprosto zásadní, aby proces zpracování hroznů byl rychlý, čistý a s vyloučením možnosti vývoje nežádoucích mikroorganismů. Zdravý mošt a poklidné kvašení jsou základem našeho vína.